Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

#SunriseMind

Hier wil ik wel eens een paar woorden over kwijt… Ik zag een leuke challenge, ééntje om een foto te posten met een prachtige zonsopgang, zo één die je als ochtendloper wel eens tegenkomt. Het belangrijkste was die zonsopgang, de loper was in mijn ogen bijzaak. Dus ik dacht, wel daar ga ik werk van maken.

Niet voor die foto in het bijzonder, maar wel voor de #SunriseMind, een challenge die door de Frontrunners van Asics gepromoot werd, hoe meer foto’s er gepost werden hoe meer centjes er naar hun goede doel gingen. Want voor elke foto doen ze een donatie.

Hun goede doel is mentaal welbevinden, metaal sterk zijn voor iedereen. Dus diegene die het niet alleen kunnen kunnen geholpen worden en de organisatie waar hun donatie naartoe gaat is er zo ééntje, ik geef even de link mee voor geïnteresseerden: https://instagram.com/mindcharity?igshid=zfcn6dwbtwdm

Eerst en vooral die naam ASICS heeft ook betekenis, het is een afkorting animo sane in corpore sana.

Asics hun visie is dus: Sound Mind, Sound Body. Of zoals wij het zeggen een sterke geest in een sterk lichaam. Ik deel die mening, als ik flink werk aan die body en dan bedoel ik sport, rust, deftig eten en vooral lief zijn voor mezelf, dan voel ik me veel beter in mijn hoofd dan wanneer ik dat niet doe. Nu heb ik natuurlijk wel wat chemische happy blockers, mijn hele emolandje davert wel eens op zen grondvesten, dus ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om de balans te proberen houden.

Uiteraard is erover praten ook belangrijk en vooral niet proberen verdoezelen, want op de ene of andere keer loopt dat emmerke toch over. En net daarom dacht ik, awel die foto is geen moeite, die loop ook niet, alleen de zon moet meewerken. Uiteindelijk werd het hoor mij deze keuze…

Geef toe, de sunrise is toch heel enthousiast hè 😉 Daar alleen al krijg ik een happy mind van.

Blij dat ik op deze manier hopelijk een klein steentje heb bijgedragen, geestelijke gezondheid is de dag van vandaag niet zó vanzelfsprekend. Bij al wat je doet, moet je jezelf afvragen of het mag, of het oké is en of je geen misdadiger bent. Alles wat vroeger normaal was is vandaag abnormaal. We zitten al bijna een jaar in Corona modus, voor mij lijkt het een eeuwigheid. En dan ben ik blij dat ik kan lopen. Het is voor mij een belangrijke schakel in mijn goed gevoel. En tja, voor de rest hoop ik zo hard dat de weer naar het oude normaal kunnen.

Take Care lezers en als ge goesting hebt, post dan vooral een fotoke 😉

Advertentie

Eén reactie op “#SunriseMind”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: