Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Testen en nieuwe doelen

Zonder doel, zonder plan, last-minute beslist om toch maar even een rondje te lopen tijdens het wachten op de mini. Uiteraard onder het motto beter kort dan niet 🙈

Ondertussen zijn de resultaten van de conditietest besproken en word mijn nieuwe schema opgesteld, hier en daar word wat gesleuteld omdat mijn lijf niet basic is… Maar dat voelt hier dat dat dik in orde komt!

Uitdaging? Eerst de halve in Antwerpen en dan verder bouwen naar de marathon in Brugge…

Overtuigd? Mmmm… Vooral heel benieuwd naar die nieuwe aanpak en de reactie erop. Want uiteraard is het elke keer opnieuw een verassing hoever ik mijn lichaam kan trainen, of beter gezegd hoever het zich laat trainen…

Nieuws uit Leuven?
Alles ziet er oké uit. Labo’s zullen ook wel oké zijn want ze hebben nog niet gebeld. Dokter twijfelt aan mijn therapie, of beter gezegd hoe lang ik die k*kbijwerkingen nog kan trekken… Ik had een medicijn gekregen van mijn huisarts, dat de ergste bijwerking een beetje beter onderdrukt (en waar ik heel blij mee was), maar helaas is dat geschrapt van mijn junkfood menu wegens gevaarlijk op lange termijn…
Mijn mentale ikje weet beter dan wie ook dat ik niet kan stoppen of switchen met de anti-hormoontherapie omdat net hij ook een belangrijke is om herval de kop in te drukken. Dus ik neem die ongemakken er bij. Ik zou het mezelf nooit vergeven niet 100% alles op alles gezet te hebben. Enerzijds omdat ik hier nog wel even wil rondlopen, anderzijds omdat ik weet wat het is om een chemokuur te krijgen, om te voelen hoe groot de onzekerheid is op overleving. Dus ik heb eens hartelijk bedankt voor het plan van de dokter die me weer een echt leven wou geven.

Ik ga door, met vallen en opstaan, met doelen en challenges in de hoop dat de fans me mee verder slepen/pushen/aanmoedigen. Het gaat gepaard met elke dag opnieuw starten aan dat plan energie, aan dat project power… Maar ik moet en zal dat afwerken, tot in detail! En ik hoop op het einde van mijn leven te kunnen zeggen #fuckthecancer #fuckthetherapie hoe zwaar het ook was, je was bij mij aan het verkeerde adres!

dream it

wish it

do it

Advertentie

3 Reacties op “Testen en nieuwe doelen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: