Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag is een dag waar ik toch wel een beetje blij van wordt 😍

Waarom? Wel dat heeft wel een heel goede reden! 5 jaar geleden startte ik mijn therapie zoladex/ femara op. Het zou een lange weg worden. Elke 4 weken een injectie met een naald op U tegen te zeggen. Het is een korreltje groot en lost in 4 weken tijd op. Dus dat niet door die naald kunnen hé.

Mijn dokters hadden maar 1 boodschap, probeer om zo lang mogelijk vol te houden. En ja dat hoeven ze mij niet te zeggen hé. De perfectionist in mij doet het dan niet voor minder. Maar de boodschap was wel duidelijk het zou een pittige combi worden en dat werd het! Iedere vier weken was ik trouw op post, als ik dan eindelijk weer wat ademruimte kreeg kwam de volgende. En nu is dan eindelijk die laatste daar! Een beetje dubbel, niet omdat ik ze ga midden we omdat ik een beetje veilig gevoel verlies. Veranderen brengt toch ook weer een beetje onzekerheid mee?

Maar soit, het zit erop! De laatste is zit! 65 om precies te zijn! Dat zijn er heel wat hé… Op naar die verandering, met hopelijk minder bijwerkingen. Voor die bijwerkingen is er bij mij maar 1 ding dat helpt, lopen lopen en nog eens lopen, hoe meer ik loop hoe frisser ik me voel. Vreemd hé? Het werkt en dat is het belangrijkste! Dus ik ga ervoor!

Als ik dus vraag wat is jouw reden???? Wel dit is de mijne :

Ik mag met trots zeggen dat ik dit jaar gevraagd werd om mee te lopen met het meter team voor de 100 km tegen kanker! Geen moment heb ik daar over nagedacht! Want wat is er nu mooier dan mee motiveren om te lopen en om centjes in te zamelen voor onderzoek? Ah nikske hé 🙃 Dus ik loop mee en weet nu al dat het een GEWELDIGE ervaring gaat worden!

Ik startte alvast vanmorgen met een super vroeg trainingske, kei zot, maar zo blij dat ik al geweest ben. Dan hoef ik me na mijn spuit niet uit de zetel te slepen.

Dus vanavond ga ik wat hangen in de zetel hé, omdat het kan en mag, zonder schuldgevoel gaan den deze haar Duracell batterijen even in spaarstand, verzuip ik voor de laatste keer in die bijwerkingen, haal ik adem en kan ik beginnen aan een nieuw hoofdstuk, een nieuwe therapie!

Voor iedereen die nog een goed doel zoekt dit jaar… Trek die loopschoenen aan en loop met ons mee, of zoek even naar een klein centje dat je kan missen om samen te zeggen F*CK YOU cancer! We can do this!

Liefs Roxanne

Advertentie

4 Reacties op “Vandaag is een dag waar ik toch wel een beetje blij van wordt 😍”

  1. Kei 🤩 mooi gezegd,en je hebt het toch weer gedaan he!ben super trots op mijn lieve dochter.hoop dat het je nu wat beter afgaat.als je dit al achter je kan laten.veel succes en nog veel loop plezier,ben er voor je he altijd!!!xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: