Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

3 β€’ 2 β€’ 1 β€’ and go… ter ere van mijn Sterren 🌟 werd team Run for the stars geboren!

Look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see, and wonder about what makes the universe exist. Be curious. Stephen Hawking

Groot plan! Ik schreef me in voor een marathon! Say what??? Yes!!! Je leest het goed! De ASICS World Ekiden! Een aflossingsmarathon… Ik loop mee in drie teams. Voor twee mocht ik de start geven. Team 1 was een jongensteam waar ik niet de trage 🐌 wou zijn dus ik liep de ziel uit mijn lijf… Team 2 was een girlteam, gezien mijn snelle start van gisteren wou ik ook voor dat team een snelle tijd lopen. En team 3 rond ik af als laatste, dus dat moet nog komen. Tijdens die 2 snelle lopen had ik opeens een idee…

Wat als ik nu eens een team samenstel met mezelf in alle etappes??? Dan loop ik zelf de volledige marathon… Dan kan ik alles op alles zetten om een goed tempo te lopen en vooral… Dan kan ik lopen voor mijn sterren 🌟 Dan kan ik lopen voor mijn lotgenootjes, voor diegene die kei hard vechten, voor diegene die aanmoediging nodig hebben, voor diegene die altijd met me meelopen als ster omdat ze jammer genoeg de strijd verloren. Om hen te eren, om hen aan te moedigen, maar vooral om te vieren dat ik dankbaar ben. Dankbaar dat ik leerde lopen in team babbelbox, dankbaar dat ik ondanks vervelende bijwerkingen nog elke dag 200% geniet van het leven. Dankbaar dat mijn verhaal nog niet afgelopen is.

Ik kan elke etappe genieten, want in kleine stukjes is het voor mij perfect haalbaar. En ik zal alles op alles zetten om een mooie tijd te lopen, om te voelen dat is leef, ik zal op mijn adem trappen om te voelen wat mijn lotgenootjes voelen als ze de trap niet meer opkunnen. Ik zal zo hard lopen om te voelen hoe moe ik ooit was. Ik zal zo diep gaan dat ik er misselijk van word… En ik zal daar zΓ³ van genieten omdat ik dan voel dat ik leef! Omdat ik besef van hoe ver ik kom! Omdat ik een voorbeeld wil zijn voor diegene die het even niet zien zitten…

En wat ben ik blij dat die solo inschrijving gelukt is! Wat ben ik blij dat dit mogelijk is door ASICS World Ekiden. En wat ben ik blij dat ik op dit idee kwam.

Lieve dames van team babbelbox, dit is voor jullie! Omdat jullie eeuwig in mijn hart zitten!

Lieve lezer, als je dit leest heb je interesse in mijn verhaal. Ik vraag niets, aanmoediging is uiteraard welkom! En weet dat er dit jaar voor goede doelen slechte tijden zijn… je kan bij mij sowieso nog een think pink lintje bestellen, ze hebben bovendien een kei leuke webshop waar vanalles te koop is en waarvan een deel winst naar onderzoek gaat of naar comfort voor lotgenootjes. Je kan hen uiteraard ook vrijblijvend sponsoren, net zoals dat bij kom op tegen kanker kan. Niets moet, maar weet dat het kan. β™₯️

En ondertussen droom ik dat ik het verschil kan maken voor mensen die twijfelen wat nog wel kan! Kom op dappere fighters, niet opgeven! Voor jullie zal ik mijn beste benen voorzetten! Love you all!

Liefs,

Roxanne

Advertentie

EΓ©n reactie op “3 β€’ 2 β€’ 1 β€’ and go… ter ere van mijn Sterren 🌟 werd team Run for the stars geboren!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: