Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kom op, samen krijgen we kanker klein! 🎗️

Die boekskes… Die zouden niet nodig moeten zijn! Die rotziekte zou niet mogen bestaan! Mensen zouden niet mogen lijden, therapieën zijn zwaar, kosten handenvol geld en halen je hele leven overhoop. Maar wat kunnen we blij zijn dat er organisaties bestaan zoals @kotkanker @thinkpinkbelgium want ze zorgen er mee voor dat er geld in het laatje komt, geld dat nodig is om deze zorgen toe te dienen, om te investeren in onderzoek, om slachtoffers en hun familie bij te staan, … Hoe ver zouden we staan zonder hen, zonder iedereen die zich er mee voor inzet! Inderdaad, veel minder ver… En het kan een ver van je bed show zijn, hoewel iedereen wel iemand kent die vecht of gevochten heeft. Wat je ook doet, waar en hoe je leeft, of je nu goed of minder goed leeft, uiteindelijk is je best doen en goed voor jezelf zorgen het enige wat je kan doen, maar het is geen garantie om een kankervrij leven te leiden. En hé ja, ik hoor vaak: Wat zie jij er goed uit, jij hebt geluk gehad en je kan blij zijn dat alles voorbij is… Helaas het is niet voorbij, ik word nog steeds behandeld, maar dat zie je niet meer, wat ”mooi” meegenomen is, maar het is en blijft hard werken om hier te staan op deze manier en ja ik heb geluk de drive, de motivatie en de wilskracht te hebben en een behandeling te krijgen die aanslaat. Er zijn er die dat geluk niet hebben. Dus ik ben toch wel heel fier dat mijn 100 km medaille in het schoonste boekske van Vlaanderen staat! Ik heb die 100 km in stukjes gelopen, maar ik deed het toch maar! En het lot zorgde ervoor dat per toeval mijn post in ’t oog sprong en zo in dat boekske belandde! Ik blijf lopen, hoe pijnlijk het soms ook is, om de bijwerkingen te onderdrukken, om mensen te laten geloven dat het kan, maar ook uit liefde voor zij die niet meer kunnen lopen!
fuckthecancer #survivor #kotkanker #100kmtegenkanker #thinkpinkbelgium #runforthinkpink #runforthecure
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: